Tulossa Jokilaakson sairaalaan

Erikoissairaanhoidon poliklinikat

Erikoislääkäreiden poliklinikka sijaitsee sairaalan ensimmäisessä kerroksessa. Vastaanotot toimivat pääasiassa virka-aikana maanantaista perjantaihin kello 8 - 15.30. Osa erikoislääkäreistä ottaa vastaan myös iltaisin.

Ilmoittautuminen tapahtuu päivisin tuloaulassa. Iltavastaanotoilla ei ole ilmoittautumista.

Jos teille on suunniteltu ennakkotutkimuksia, kuten röntgenkuvaus tai laboratoriotutkimuksia, saatte näistä tiedon kutsukirjeen mukana.

Tiedustelut:
Poliklinikan sihteerit puh. 020 638 6050 (ma - to 8 - 15, pe 8 - 14)
Tietoa asiakasmaksuista Keski-Suomen hyvinvointialueen sivuilta

Päiväkirurgian osasto

Päiväkirurginen yksikkö sijaitsee sairaalan toisessa kerroksessa. Osasto on auki arkisin kello 7 eteenpäin, mutta kutsumme potilaita sairaalaan eri kellonaikoihin. Sillä yritämme varmistaa, ettei kenenkään tarvitse odottaa pitkää aikaa ennen toimenpidettä. Päiväkirurgiassa hoidetaan mm. olkapääleikkauksia, polventähystyksiä, nivustyriä, erilaisia käsikirurgisia leikkauksia, korvien tärykalvoputkituksia lapsille ja paljon muuta.

Toipumistiloissa on tarjolla kevyt välipala. Erillisiä vierailuaikoja ei ole, koska potilaat pääsevät kotiin jo samana päivänä.

Päiväkirurgian yksikön kautta valmistellaan leikkaukseen kotoa tulevat potilaat, jotka jatkavat toipumista leikkauksen jälkeen kirurgian vuodeosastolla (Hoito-osasto 5).

Tiedustelut arkisin
Hoitajat: 040 752 3077 tai 040 751 8899
Sihteeri: 040 741 4993
Hoidonvaraaja: 020 630 6055
Asiakasmaksut

Hoito-osasto 5

Hoito-osasto 5 eli kirurgian vuodeosasto sijaitsee sairaalan toisessa kerroksessa. Osastolla hoidetaan mm. luu- ja tukielinkirurgisia, pehmytosakirurgisia ja gynekologisia leikkauspotilaita. Yleisimmät leikkaukset ovat lonkan ja polven tekonivelleikkaukset. Potilaat tulevat osastolle suunnitellusti leikkauksen jälkeen tai päivystyksen kautta.

Leikkauksen jälkeen hoito-osastolla toivutaan 1-3 päivää toimenpiteestä riippuen.

Varsinaisia vierailuaikoja ei ole, läheiset voivat vierailla osastollamme vapaasti.

Tiedustelut
Hoitajat: 050 435 9881
Hoidonvaraaja (arkisin): 020 630 6055
Asiakasmaksut

Leikkausosasto

Leikkausosasto sijaitsee sairaalan toisessa kerroksessa päiväkirurgiaa ja hoito-osastoa vastapäätä. Se koostuu kolmesta leikkaussalista ja heräämöstä. Osastolla tehdään suunniteltujen leikkaustoimenpiteiden lisäksi myös päivystystoimenpiteitä kaiken ikäisille potilaille. Toimintaan kuuluu sekä päiväkirurgisten potilaiden että vuodeosastohoitoa vaativien potilaiden hoito. Leikkausosasto tarjoaa myös anestesiapalveluita muille yksiköille.

Vierailut tapahtuvat päiväkirurgianosastolla tai hoito-osasto 5:lla toimenpiteen jälkeen. Lapsipotilaiden vanhemmilla on lupa tulla vierailemaan leikkausosastolle.

Annamme mielellämme lisätietoja:

Poliklinikan sihteerit (erikoissairaanhoidon poliklinikan ajanvaraus- ja läheteasiat)

  • puh. 020 630 6050, ma-to klo 8-15, pe klo 8-14

Hoitokoordinaattorin poliklinikka

  • puh. 050 324 4937

Hoidonvaraaja (leikkaushoitoon liittyvät asiat)

  • puh. 020 630 6055

Sähköpostitse voit ottaa yhteyttä:
info.jokilaaksonsairaala@pihlajalinna.fi

Asiakasmaksut